Tizedszer egymás után:

ROCKINGER a “Legjobb Márka 2014”

Kerek évfordulót ünnepel a ROCKINGER: Az év "Legjobb Márkái" választás résztvevői tizedik alkalommal tüntették ki a ROCKINGER-t a legjobb márka megtisztelő címmel az "Anhängerkupplungen" / vonófejek kategóriában. Az ETM Kiadó olvasói ismételten honorálták a ROCKINGER által nyújtott kitűnő minőséget, kezelőbarát technológiát és kiváló ügyfélszolgálatot.

A "trans aktuell", "lastauto omnibus" és a "Fernfahrer" szakmai folyóiratok olvasóközönsége nagyra értékeli a ROCKINGER vonófejeket, a JOST-csoport márkáját. A szállítási üzletág szakemberei a vonóhorgok kategóriában tizedik alkalommal is a ROCKINGER márkának ítélték a "Legjobb Márka" kitüntető címet. Az olvasók ezzel ismételten visszaigazolták azokat a meggyőző eredményeket, amelyeket a ROCKINGER az elmúlt években felmutatott. Lars Brorsen, a JOST-Werke GmbH ügyvezető elnöke a következőket mondta 2014. június 5-én, a trófea átadó ünnepségén Stuttgartban: „Nagyon örülök, hogy az olvasók egyértelmű szavazatukkal évről évre elismerik a ROCKINGER kiváló minőségét, kiforrott technikáját és a kiváló ügyfélszolgálatot. Ez továbbra is arra ösztönöz minket, hogy a jövőben is kiváló termékekkel és ügyfélbarát vevőszolgálattal álljunk ügyfeleink rendelkezésére.“ A "trans aktuell", "lastauto omnibus" és a "Fernfahrer" szakfolyóiratok olvasói közül több mint nyolc ezren vettek részt a „Legjobb Márka 2014“ szavazáson.

Több mint 100 éves fennállása óta a ROCKINGER jelentős mértékben befolyásolta a technikai fejlődést a vonóhorgok / vonófejek területén, és a termékek kiváló minőségének köszönhetően elismert márkává vált ezen a szakterületen. A márka a JOST csoporthoz tartozik, amely világszerte vezető gyártó a gépjármű-összekötő rendszerek, teherautó és pótkocsi modulok és komponensek területén. A ROCKINGER széles vonófej termékpalettával rendelkezik, és minden célra kínál megfelelő kapcsolóelemet.

Képaláírás:

Lars Brorsen, a JOST-Werke GmbH ügyvezetője a ROCKINGER nevében átveszi a "Legjobb Márka 2014“ megtisztelő kitüntetést Matthias Rathmann úrtól, a "trans aktuell" főszerkesztőjétől.

A JOST cégről

A JOST világszerte vezető gyártó a gépjármű-összekötő rendszerek, teherautó és pótkocsi modulok és komponensek területén. A JOST márkanéven forgalmazott termékcsalád gazdag termékválasztékot kínál négy szakterületen: A JOST márka a következő termékeket foglalja magában: nyereg-vonófejeket, támasztó emelőket és tartozékokat nyerges (fél)pótkocsikhoz, golyókoszorúkat, királycsapokat, valamint konténerzárakat és szerkezeti elemeket cserélhető rendszerekhez. A vállalat a ROCKINGER hagyományos márkanéven forgalmaz vonófejeket, vonószemeket és vonórudakat kisteherautókhoz és kamionokhoz, valamint mezőgazdasági célú alkalmazásokhoz is. A TRIDEC pótkocsitengely-kormányzó berendezéseket és speciális kerékfelfüggesztéseket kínál trélerekhez. Az EDBRO vezető gyártó a gépjárművekre szerelhető hidraulikus rendszerek területén. A termékprogramhoz tartoznak munkahengerek elöl- vagy fenékürítésű billenőkocsikhoz és pótkocsikhoz, valamint ügyfélspecifikus hidraulikus alkatrészek is.
A JOST az egyetlen beszállító, amely világszerte kínál termékeket és szolgáltatásokat. A vállalat az összes kontinensen jelen van, és rendelkezik forgalmazói, gyártási és fejlesztési kapacitással. A JOST 18 országban gyártja és forgalmazza termékeit, ezzel globális partnerré vált a haszongépjárművek gyártása terén. A JOST cég világszerte 2500 munkatársat foglalkoztat

Sajtókapcsolat:

Monika Smilovic