JOST, Rockinger, TRIDEC, Edbro, Systes for Truck and Trailer
 • user_upload/images/news/best_brand_2017/rockinger_BesteMarke2017_banner.jpg

  It’s only Rock’n’Roll,
  and you like it!

  ROCKINGER 13. alkalommal is ez a „Legjobb Márka“

   >>>PRESS RELEASE (angol)

  [tovább]
 • fileadmin/user_upload/images/news/hungaria/jost-hungaria_banner_szakma_995x271.jpg

    

  [tovább]
 • user_upload/images/news/Beste_Marke_2015/ro-beste-marke-2015_topnews_150611.jpg
  user_upload/images/news/Beste_Marke_2015/BesteMarke_newsbox_150612.jpg

  Köszönjük!

  Tizenegyedszer is a legjobb márka a ROCKINGER

  A három szaklap „trans aktuell”, „Fernfahrer” és „lastauto omnibus” olvasóit a ROCKINGER ismét meg tudta győzni, és tizenegyedszer is a ROCIKNGERT választották a legjobb márkának a vonókuplung kategóriában. Az ünnepélyes díjátadóra június 11-én került sor Fellbachban.

   

  Lars Brorsen, a JOST-Werke ügyvezető igazgatója nagyon örült az újbóli győzelemnek: „Örülök, hogy az olvasók évről-évre ilyen egyértelmű voksolással ismerik el a ROCKINGER által képviselt magas minőséget, kiforrott technikát, és jó szervizt. Ezúton is köszönöm minden kollégának, értékesítési- és szerviz partnernek, akik nagyszerű termékekkel és vevőközpontú szolgáltatásokkal gondoskodnak vevőink elégedettségéről.”

   

  [tovább]
 • user_upload/images/news/hessen_champion/Hessen_Champion_Web_Banner_141029_v1_.jpg
  user_upload/images/news/hessen_champion/Hessen_Champion_newsbox.jpg

  A JOST Hessen Bajnoka 2014-ben

  A JOST Csoport 2014 Hessen Bajnoka kitüntető címet nyerte el a Világpiac-vezető kategóriában.

 • user_upload/images/news/RO_beste_Marke_2014/BM_ROCKINGER_2014_140606_1_.jpg
  user_upload/images/news/RO_beste_Marke_2014/BM_ROCKINGER_newsbox.jpg

  Tizedszer egymás után:

  ROCKINGER a “Legjobb Márka 2014”

  Kerek évfordulót ünnepel a ROCKINGER: Az év "Legjobb Márkái" választás résztvevői tizedik alkalommal tüntették ki a ROCKINGER-t a legjobb márka megtisztelő címmel az "Anhängerkupplungen" / vonófejek kategóriában. Az ETM Kiadó olvasói ismételten honorálták a ROCKINGER által nyújtott kitűnő minőséget, kezelőbarát technológiát és kiváló ügyfélszolgálatot. 

  A "trans aktuell", "lastauto omnibus" és a "Fernfahrer" szakmai folyóiratok olvasóközönsége nagyra értékeli a ROCKINGER vonófejeket, a JOST-csoport márkáját. A szállítási üzletág szakemberei a vonóhorgok kategóriában tizedik alkalommal is a ROCKINGER márkának ítélték a "Legjobb Márka" kitüntető címet. Az olvasók ezzel ismételten visszaigazolták azokat a meggyőző eredményeket, amelyeket a ROCKINGER az elmúlt években felmutatott. Lars Brorsen, a JOST-Werke GmbH ügyvezető elnöke a következőket mondta 2014. június 5-én, a trófea átadó ünnepségén Stuttgartban: „Nagyon örülök, hogy az olvasók egyértelmű szavazatukkal évről évre elismerik a ROCKINGER kiváló minőségét, kiforrott technikáját és a kiváló ügyfélszolgálatot. Ez továbbra is arra ösztönöz minket, hogy a jövőben is kiváló termékekkel és ügyfélbarát vevőszolgálattal álljunk ügyfeleink rendelkezésére.“ A "trans aktuell", "lastauto omnibus" és a "Fernfahrer" szakfolyóiratok olvasói közül több mint nyolc ezren vettek részt a „Legjobb Márka 2014“ szavazáson.

  Több mint 100 éves fennállása óta a ROCKINGER jelentős mértékben befolyásolta a technikai fejlődést a vonóhorgok / vonófejek területén, és a termékek kiváló minőségének köszönhetően elismert márkává vált ezen a szakterületen. A márka a JOST csoporthoz tartozik, amely világszerte vezető gyártó a gépjármű-összekötő rendszerek, teherautó és pótkocsi modulok és komponensek területén. A ROCKINGER széles vonófej termékpalettával rendelkezik, és minden célra kínál megfelelő kapcsolóelemet.

  Képaláírás:

  Lars Brorsen, a JOST-Werke GmbH ügyvezetője a ROCKINGER nevében átveszi a "Legjobb Márka 2014“ megtisztelő kitüntetést Matthias Rathmann úrtól, a "trans aktuell" főszerkesztőjétől.

  A JOST cégről

  A JOST világszerte vezető gyártó a gépjármű-összekötő rendszerek, teherautó és pótkocsi modulok és komponensek területén. A JOST márkanéven forgalmazott termékcsalád gazdag termékválasztékot kínál négy szakterületen: A JOST márka a következő termékeket foglalja magában: nyereg-vonófejeket, támasztó emelőket és tartozékokat nyerges (fél)pótkocsikhoz, golyókoszorúkat, királycsapokat, valamint konténerzárakat és szerkezeti elemeket cserélhető rendszerekhez. A vállalat a ROCKINGER hagyományos márkanéven forgalmaz vonófejeket, vonószemeket és vonórudakat kisteherautókhoz és kamionokhoz, valamint mezőgazdasági célú alkalmazásokhoz is. A TRIDEC pótkocsitengely-kormányzó berendezéseket és speciális kerékfelfüggesztéseket kínál trélerekhez. Az EDBRO vezető gyártó a gépjárművekre szerelhető hidraulikus rendszerek területén. A termékprogramhoz tartoznak munkahengerek elöl- vagy fenékürítésű billenőkocsikhoz és pótkocsikhoz, valamint ügyfélspecifikus hidraulikus alkatrészek is.
  A JOST az egyetlen beszállító, amely világszerte kínál termékeket és szolgáltatásokat. A vállalat az összes kontinensen jelen van, és rendelkezik forgalmazói, gyártási és fejlesztési kapacitással. A JOST 18 országban gyártja és forgalmazza termékeit, ezzel globális partnerré vált a haszongépjárművek gyártása terén. A JOST cég világszerte 2500 munkatársat foglalkoztat

  Sajtókapcsolat:

  Monika Smilovic
  Siemensstraße 2
  63263 Neu-Isenburg

  Tel.: +49 (6102) 295-383
   E-mail: monika.smilovic@jost-world.com

  [tovább]
 • fileadmin/user_upload/images/news/hungaria/jost_hungaria_news_zertifikat_131014.jpg
  fileadmin/user_upload/images/news/hungaria/jost_hungaria_newsbox_zertifikat_130924.jpg

  A Jost Hungária Bt. komplex technológiafejlesztése az Új Széchenyi Terv keretében

  A Jost Hungária Bt. 2012 márciusában 210,89 millió forint támogatást nyert a „Komplex technológia fejlesztés és foglalkoztatás támogatása” programban az Új Széchenyi Terv keretében. A 841,31 millió forint összköltségvetésű beruházásban eszközbeszerzést hajtott végre.

  A 841.313.656 Ft összköltségű beruházásban a Jost Hungária Bt. veszprémi telephelyén korszerű fémmegmunkáló célgépek és eszközök kerültek beszerzésre, mellyel hatékony és környezetbarát gyártást végeznek. A megvalósult befektetéssel 40 munkahely betöltésére vált lehetőség. A beruházás során munkabiztonsági és ergonómiai szempontokat is figyelembe vettek és a beruházással kapcsolatos informatikai eszközfejlesztéseket is megvalósították.

  A beruházáshoz a vállalkozás 210.897.142 forint támogatást nyert el az Új Széchenyi Terv keretében.

   

   

   

   

  A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.

 • user_upload/images/news/welcome/jost_hungaria_news_teaser_130924.jpg
  user_upload/images/news/welcome/jost_hungaria_newsbox_welcome_130924.jpg

  Üdvözöljük

  a JOST Hungáriánál!

  A haszongépjárművek minden jelentős gyártója a JOST vevőköréhez tartozik, immár sok-sok éve.

  Üdvözöljük

  a JOST Hungáriánál!

  A haszongépjárművek minden jelentős gyártója a JOST vevőköréhez tartozik, immár sok-sok éve.
 • user_upload/images/news/jost_products/ital-rus_produkte_130111.jpg
  user_upload/images/news/jost_products/jost_products.gif

  Teherautók és vontatott járművek alkotóelemei

  Bízzon a piacvezetőben! A JOST, ROCKINGER, TRIDEC és Edbro márkákkal a haszongépjármű ipar egyik vezető beszállítói vagyunk.