A ROCKINGER 2019 – ben is a legjobb márka

A ROCKINGER idén, 2019-ben is elvitte az első díjat a „Vonófejek” kategóriában az év „Legjobb Márkái” választáson az ETM kiadó olvasóinak szavazatai jóvoltálból, immár zsinórban 15. alkalommal. A ROCKINGER az elmúlt 15 évben óriási népszerűségnek örvend a „trans aktuell”, a „lastauto omnibus” és a „Fernfahrer” szakmai folyóiratok olvasóinak körében. A márka ismét elnyerte a „Legjobb márka” díját a „Vonófejek” kategóriában. A „trans aktuell”, a „lastauto omnibus” és a „Fernfahrer” szakmai folyóiratok összesen 8.415 olvasója vett részt a „Legjobb márka 2019” olvasói szavazáson. Az előző évek pozitív eredményei is igazolják a ROCKINGER sikerességét. A hivatalos díjátadó ceremónia 2019. június 26-án, Stuttgartban került megrendezésre, ahol Lars Brorsen, a JOST-Werke ügyvezető igazgatója elmondta: „Nagy örömmel tölt el, hogy ismét láthatom, ahogy a márka elnyeri ezt a kivételes kitüntetést.
Megtisztelő és hálásak vagyunk az olvasói szavazatok által elért folyamatos sikerekért, melyek visszaigazolják, hogy az olvasók elismerik az általunk nyújtott kiváló minőséget és kitűnő ügyfélszolgálatot. Ez ugyanakkor hatalmas ösztönző erővel bír, hogy világszerte továbbra is ügyfeleink rendelkezésére álljunk kiváló termékeinkkel és személyre szabott szolgáltatásainkkal.

Press release (angol)