Filozófia

Filozófia

A JOST cég 1952-ben történt megalakítása óta világviszonylatban vezető szerepet ért el a haszonjárművek rendszereinek, moduljainak és alkatrészeinek gyártása vonatkozásában. Ez hagyományosan megmutatkozik a flexibilitáson, a műszaki tudáson keresztül, a vállalkozói szellemű kereskedelemben és a munkatársaikkal való élő összetartozásban.

Mivel a végátvevők és a járműgyártók teljesítményigénye a beszállítók irányában mindig növekszik, s a vevőink világviszonylatban jogosan hibátlan, valamint olcsó termékeket és teljesítést kívánnak, a termékeinknek és szolgáltatásainknak magas minőségűnek és megbízhatónak kell lennie ahhoz, hogy a vállalatcsoportunk versenyképességét és továbbfejlesztését fenntartsuk. A gazdaságosság és a szociális érzékenység mellett ökológiai felelősséggel rendelkezünk vevőink, munkatársaink és a nyilvánossággal szemben. Tevékenységeink a törvényes és etikai normákkal összhangban állnak. A környezet védelmére és annak megőrzésére különös figyelmet szentelünk.

A vállalatvezetés elkötelezi magát, hogy a folyamatorientált management-rendszert (PM) életbe lépteti, azaz:

  • a törvényességet és a vevői követelményeket teljesíti, valamint tekintetbe veszi a használatos jogszabályokat
  • az erőforrásokat kíméli, valamint csökkenti a hulladékot és az emissziót, ami a környezetbe kikerül.
  • Érthető és a folyamatokra fontos, összehangolt célkitűzéseket állapít meg.
  • A vállalati célok eléréséhez minden munkavállalót támogat és megkér, az ehhez szükséges erőforrásokat rendelkezésre bocsátja.
  • A kitűzött teljesítmények megvalósulását méri és folyamatosan figyelemmel kíséri.
back-to-top
A cookie -beállításokat bármikor módosíthatja a ide kattintva segítségével.